Rant nr. 57 - Ta-hand-om-dig-dag <3

Hej igen! Nu har det blivit lite aktivitet här igen (naturligtvis, det är ju tentatider...). Iofs är det kanske inte rätt sorts aktivitet, men att ladda över bilder tar alldeles för lång tid för att jag ska ha tid med det just nu... De kommer snart, jag lovar!

Jag tänkte bara försöka beskriva den intressanta doft mitt hår antagit.

Jag använde LUSH:s hårinpackning: H'Suan Wen Hua. (doftar kanel och allmänt fräscht!):

Varpå följde Schwartzkopf:s GLISS Asian Beauty Schampoo(doftar... typ lite lakrits):

Efter vilken jag använde det balsam som medföljde när jag färgade håret sist, dvs. WELLA:s Essential Colors Balm(doftar som sommarens alla blommor):


Efter denna procedur svepte jag in håret i en handduk där det fick underhålla sig själv ett tag. När jag sedan tog av handduken så exploderade alla dessa dofter över mitt rum. Det var en, minst sagt... intressant... doft :)

Balsamet från färgningen är för övrigt en helt annan historia. Det där är en färg som jag verkligen rekommenderar, och balsamet har räckt så länge. Jag är ju ekonomisk (yeah, right) så jag sparar alltid det som blir kvar från balsamkurer som medkommer när man köper hårfärg och använder. Jag har faktiskt aldrig stött på ett färgbalsam och en färg som sköter om håret såhär bra innan. Dessutom luktar den ju så gott! Det mest fantastiska med den är dock hur mycket de har lyckats klämma ner i den lilla flaskan och viktigare än! VARFÖR tror de att en person skulle behöva så mycket!? Jag har nu använt den till ungefär sju tvättar, men det är nog minst tre tvättar kvar innan den är slut. Fantastiskt, inte sant! :)

Använde för övrigt en (mindre lyckad) potatisansiktsmask innan. Den ska vara bra för att reglera oljig hy, men tyvärr hade jag inte läst på innan, så min hy tog lite stryk. Det skulle dock hjälpa mot ringar under ögonen, så det är möjligt att jag gör ett nytt försök någon dag.

Tills dess...
Enjoy!


För jag är ju lyckad :)

Rant nr. 56 - 666 och julklappar

Nu är jag 666 på Twitter! :)
Grattis till mig.


Meddelande till pappa:


Pappa, vad önskar du dig i julklapp!?
Kanske en slips?


Enjoy!Rant nr. 55 - Woho, felmeddelanden och länkar.

Haha, jag satt och läste mina gamla inlägg när jag släntrade över det här videoklippet:

Jag länkar inom min blogg, jag är uppenbarligen lame.


Jag försökte titta på den, men fick det här felmeddelandet:Vilket är ett helt fantastiskt felmeddelande. Ifall någon har problem med att decifra det så kan jag översätta: jag måste bli vän med mitt eget youtubeaccount. Går det ens? Jag betvivlar...

Är det någon mer som får samma felmeddelande?

Aja, här är iaf länken till videon på youtube om någon skulle vilja se!


Ha det bra och
Enjoy!


Love y'all! <3

Rant nr. 54 - Hur definierar ni ödmjukhet?

Jag älskar logik.

Till att börja med. Grammatiken? Känns som att det saknas något där på slutet va? Man förstår vad det handlar om, men tyvärr går det inte bra att blanda kinesisk grammatik med svensk. har jag hört... :/

Nummer 2? Ursäkta? Ödmjuk? Om du anser ödmjukhet vara en av dina positiva egenskaper så är du, sorry to say, inte ödmjuk.


I övrigt är jag ledsen att så lite har skett på bloggen på sistone. Tenta nästa vecka vilket (inte alls) förklarar det.
Såg på "lost in Austen" idag. Och missade ett samtal från Eggnog och Vanesse tydligen. Synd, så länge sedan man träffades, och idag hände inget vettigt. Fick inte ett enda litet tecken pluggat. Skulle ha träffat Jenny och en av hennes kineser, men hon ringde aldrig och eftersom jag hade en seg start så kom jag mig inte för att själv höra av mig :/ Nu har jag iaf skrivit ett schema för tentaveckan! Ett schema från 8.00-21.00 (med undantag för de dagar jag har lektioner.), av vilka 8 timmar är plugg varje dag. Ska det ske så bör det ske ordentligt.

Ett litet treat för er som läser det här (vilken ni tyvärr säkert sett innan om ni följt mig på bdb):


Love y'all och
Enjoy!Rant nr. 53 - Det här är väl typ en how-to? ...Eller? :)

En skojig skylt som jag hittade när jag var hemma hos min mamma i Tranås.


Jag ville bara tipsa om att om ni har slut på ögonmakeup-remover så använd olivolja. Fungerar jättebra!

Mer kommer snart. Tills dess:
Enjoy!RSS 2.0