Rant nr. 39 - pappa är cool

Sanningen att säga så har bloggen glidit lite för långt ifrån ursprungsanvändandet så jag tänkte komma tillbaka till det lite grann nu... : )

Min pappa är coolare än din!


Enjoy!Rant nr. 38 - Tranås och annat...

Jag har ju då spenderat en del tid i en liten håla som kallas Tranås. Jag tänkte visa lite vad jag har haft för mig när jag varit där (och är fortfarande, för den delen...)

Jag har flummat med den här filurenJag har fyndat filmer!

2 boxar á la 6 skivor värd film!
X-men triologin
Matrix-trologin
Slå det ni!

Matat fåglar med Ammo


beundrat Idas häftiga inredningIda är bara för häftig. Vet ni vad jag fick av henne i födelsedagspresent? Vet ni det? Antagligen inte...

Jag fick... det här:

En hund! Gjord efter stjärnbilden "lilla hund"

Lilla ögonbrynet av Mohawk heter han <3

Kram på er alla och
Enjoy!de här kläderna ska jag nog försöka sy...

Rant nr. 37 - Uppsala och annat...

Tänkte dela med mig med lite random Uppsalabilder...

för att jag är mer flum än dum!
Enjoy!Rant nr. 36 - Jo, jag vet precis var du menar...

Här kommer ytterligare ett citat från när jag jobbade på fritids för några somrar sedan. (Jag lägger upp citat just nu eftersom jag för närvarande har lite problem med att lägga upp bilder. Är hemma i Uppsala nu, så ska fixa det imorgon tänkte jag!)

Jag:
Var i Finland bor dina kusiner?

Den lille, söte pojken:

I en stad. Bredvid den där affären. Till vänster där, där bor de...

Tänk er Icas min som svar på det där och
Enjoy!Love you all! <3

Rant nr. 35 - New Moon 5/10

Ja, jag lovade mig själv att skriva en skvätt (skvätt!?) om alla böcker som jag läser ut så här kommer lite om New Moon.

Ja, den är då uppföljaren till Twilight, den älskade/hatade boken. I min åsikt är den andra boken bättre (och sämre). handlingen är helt off, men man slipper Edward och det är ju ett plus, minst sagt. Det som gör pluset till ett stort plus är det faktum att Edward byts ut mot Jacob, vilket är fruktansvärt nice. (jag råkar stå på Jakes sida, om någon missat det)

Ja, den här boken är då halvbra. Det är ju helt klart trevligt att Meyer gör ett försök att hedra sin fangirliga publik, synd bara att hon måste göra Bella om möjligt ännu mer Mary Sue för att lyckas med det.

Iaf, hoppas filmen blir okej.
Enjoy!Rant nr. 34 - Harry Potter


På onsdag är det dags! Det som vi alla väntat på! Harry Potter and the half-blood prince har premiär!

För min del blir det för-pepp-kväll hos Ida, med Emelie och Ammo! Vi ska kolla igenom alla de fem filmer som hittils haft premiär och läsa fanfiction och diskutera böckerna (och rent allmänt ha det nice <3)

Just nu läser jag boken i förberedelse. Den är bättre nu är vad jag tyckte när jag läste den sist (kanske för att jag var beredd på vad som skulle hända, kanske för att jag är bättre på engelska...) och har nu bara några hundra sidor kvar.

Hoppas ni alla är lika pepp som jag! Kram på er alla och
Enjoy!


Att Emma Watson ser bra ut som få gör ju inte saken sämre, den heller...

Rant nr. 33 - Herr PC

I stan där jag för nuvarande bor finns det en datoraffär som heter PC Kontor. Namnet kommer efter herr Palmqvist och herr Carlsson som grundade affären. Jag kan inte, varenda gång jag går förbi affären, låta bli att tänka på hur diskussionen måste gått mellan herr Palmqvist och herr Carlsson när de först kom på namnet.

Herr Palmqvist:
Härmed döper vi affären till PC Kontor.
Herr Carlsson: Men varför ska din initial stå först för? Jag har gjort minst lika mycket för den här affären, varför kan inte min  initial stå först!?
Herr Palmqvist: ......

Enjoy!


Fattar ni inte så testa att läsa PC (Palmqvist och Carlsson) baklänges...

RSS 2.0